Adriean Videanu recunoaste ca plecarea 'tripletei BVB' din Guvern a fost cauzata de deficitul de imagine

Data publicarii: 03-12-2010 | Politica
Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a recunoscut ca plecarea asa-numitei triplete BVB (Blaga-Videanu-Berceanu) din functiile ministeriale a fost cauzata de probleme de imagine, precizand ca voci din partid ar fi reprosat "vechii garzi" ca este singura care detine anumite portofolii in Guvern.


"Da, era o problema de imagine. Era o problema de imagine, din pacate inclusiv in interiorul partidului nastea tot felul de intrebari, de suspiciuni. Tot felul de discutii, in grupurile parlamentare. Si am spus: 'Bai fratilor, nu este niciun fel de problema. Ca nimeni nu s-a nascut ministru. Nu l-a pus mama lui ministru. Ministru l-a pus partidul. Care e problema? Ce trebuie sa fii neaparat ministru ca sa faci politica?'", a declarat Videanu, intrebat daca a parasit Guvernul pentru ca "tripleta BVB" trebuia sa plece.

El a sustinut ca plecarea "tripletei BVB" din Executiv ar fi rezolvat partial doua probleme. "Una - aceea a unei imagini ca 'domne', vezi numai vechea garda este cea care detine anumite portofolii', cealalta - incepem sa revitalizam partidul", a explicat Adriean Videanu, intr-o emisiune la B1TV.

Sursa: AGERPRES.